ΣΧΟΛΙΑ

Δεύτε λάβετε φως ! Survivor ante portas!

Επιτέλους ! Ξεκινάει το Survivor ! Το έθνος, από το Βορρά ως το Νότο, απ’ τη Δύση ως την Ανατολή, πάλλεται από ενθουσιασμό. Το νέο συναπάντημα του λαού με το εθνικό μυστήριο, τα εθνικά μπράτσα και τα λάγνα ηλιοκαμένα κορμιά  είναι προ των πυλών. Οι νύχτες μας αποκτούν και πάλι περιεχόμενο. Ιδρώτας, σάρκες, ίντριγκες, μοιραίοι έρωτες και καταστροφές μας περιμένουν.

Επιτέλους ! Θα κοιμηθούμε για πολλοστή φορά τον εθνικό ύπνο του δικαίου, θα βρεθούμε και πάλι ο ένας δίπλα στον άλλο. Θα ξαναβρεθούμε ως οικογένειες, παππούς, γιαγιά, μάννα, πατέρας, παιδία. , ενωμένοι όσο ποτέ, θα ζήσουμε στιγμές ατέλειωτης οικογενειακής ευτυχίας και κοινωνικού αυνανισμού.….

Το φοβερό ερώτημα για τον νικητή θα βασανίζει τη σκέψη μας για μήνες. Φιλίες θα χαλάσουν, σχέσεις θα γκρεμιστούν. Η εθνική αδρεναλίνη θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Θα κολλήσουμε πάνω στο είδωλό μας, θα ταυτιστούμε μαζί του περιμένοντας τον θρίαμβό του, τον δικό μας τάχα προσωπικό θρίαμβο.

Έλληνες γρηγορείτε ! Έρχεται το Survivor. Θα νιώσει επιτέλους και ο έσχατος καρπαζοεισπράκτορας για μια φορά έστω νικητής…. Θα πανηγυρίσουμε ξανά. Θα γκρεμίσουμε τα τείχη να περάσει ο νικητής. Ας γεμίσουμε όμως ακόμη μεγαλύτερα γήπεδα αυτή τη φορά για να αποθεώσουμε τον θριαμβευτή.

Ο μεγάλος αδελφός τρίβει τα χέρια. Χαίρεται και πανηγυρίζει κι αυτός. Το ναρκωτικό για άλλη μια φορά θα κάνει τη δουλειά του. Η εθνική ενότητα οικοδομείται και πάλι πάνω σε γερά θεμέλια. Όλοι μια γροθιά. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε….

Τελευταία Άρθρα

Βασικές Παράμετροι Διαμόρφωσης Επιχειρησιακής Στρατηγικής

08 Μαΐου 2018

Βασικές Παράμετροι Διαμόρφωσης Επιχειρησιακής Στρατηγικής...

Εισαγωγή στη Στρατηγική Διαχείριση

10 Απριλίου 2018

Εισαγωγή στη Στρατηγική Διαχείριση Εδώ...

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

13 Ιανουαρίου 2018

 http://www.appliedcounselling.com/  

Νέα διετή προγράμματα στα ΑΕΙ...

04 Νοεμβρίου 2017

Ο Υπουργός Γαβρόγλου και οι...

Η διαχείριση και το βάθος...

04 Σεπτεμβρίου 2017

Κατά καιρούς αναπτύσσεται έντονος προβληματισμός...

Search