ΣΧΟΛΙΑ

Παπαγάλοι παντού !

Η επικοινωνιακή προβολή που απολαμβάνουν διάφορες μετριότητες επειδή απέκτησαν θέσεις και καρέκλες είτε λόγω της αποστασιοποίησης είτε λόγω της προσωπικής μάχης που δίνουν κάποιοι άλλοι για να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις αδυναμίες και τα μεγάλα ελλείμματά τους                                                     
Πρωί και βράδυ τα κανάλια μετατρέπονται σε χώρους φιλοξενίας αυτών των μετριοτήτων που με κραυγές, ευφυολογήματα και κάθε λογής ανοησίες τοποθετούνται επί παντός επιστητού. Επαίρονται δε οι ανόητοι , μη αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της ανεπάρκειάς τους, καλώντας τους ταλαίπωρους τηλεθεατές σε διαρκή τηλεοπτική εγρήγορση….
Γέμισαν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα πολύχρωμους παπαγάλους και μαϊντανούς , γεγονός που απλά επιβεβαιώνει την πνευματική και ηθική καχεξία που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Δευτεράντζες «ηθοποιοί» και φερέλπιδες «πολιτικοί» διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό μίγμα και συντηρούν τη βαθιά κοινωνική ύπνωση στην οποία έχουμε περιπέσει. Από κοντά και τα παρακολουθήματά τους, άνθρωποι που βλέπουν την εικόνα τους μέσα σε παραμορφωτικούς καθρέπτες, άνθρωποι – κλακαδόροι που, ταυτιζόμενοι με τα είδωλά τους, αποζητούν την προσωπική τους επιβεβαίωση.
Δυστυχία μας…

Τελευταία Άρθρα

Βασικές Παράμετροι Διαμόρφωσης Επιχειρησιακής Στρατηγικής

08 Μαΐου 2018

Βασικές Παράμετροι Διαμόρφωσης Επιχειρησιακής Στρατηγικής...

Εισαγωγή στη Στρατηγική Διαχείριση

10 Απριλίου 2018

Εισαγωγή στη Στρατηγική Διαχείριση Εδώ...

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

13 Ιανουαρίου 2018

 http://www.appliedcounselling.com/  

Νέα διετή προγράμματα στα ΑΕΙ...

04 Νοεμβρίου 2017

Ο Υπουργός Γαβρόγλου και οι...

Η διαχείριση και το βάθος...

04 Σεπτεμβρίου 2017

Κατά καιρούς αναπτύσσεται έντονος προβληματισμός...

Search