ΣΧΟΛΙΑ

Φελλοί και παπαγάλοι παντού !

Παπαγάλοι  και παπαγάλοι παντού !
Η επικοινωνιακή προβολή που απολαμβάνουν διάφορες μετριότητες επειδή απέκτησαν θέσεις και καρέκλες είτε λόγω της αποστασιοποίησης είτε λόγω της προσωπικής μάχης που δίνουν κάποιοι άλλοι για να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις αδυναμίες και τα ελλείμματά τους.
Πρωί και βράδυ τα κανάλια μετατρέπονται σε χώρους φιλοξενίας αυτών των μετριοτήτων που με κραυγές, ευφυολογήματα και κάθε λογής ανοησίες τοποθετούνται επί παντός επιστητού. Επαίρονται δε οι ανόητοι , μη αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της ανεπάρκειάς τους, καλώντας τους ταλαίπωρους τηλεθεατές σε διαρκή τηλεοπτική εγρήγορση….
Γέμισαν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα πολύχρωμους παπαγάλους και μαϊντανούς , γεγονός που απλά επιβεβαιώνει την πνευματική και ηθική καχεξία που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Δευτεράντζες «ηθοποιοί» και φερέλπιδες «πολιτικοί» διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό μίγμα και συντηρούν τη βαθιά κοινωνική ύπνωση στην οποία έχουμε περιπέσει. Από κοντά και τα παρακολουθήματά τους, άνθρωποι που βλέπουν την εικόνα τους μέσα σε παραμορφωτικούς καθρέπτες, άνθρωποι – κλακαδόροι που, ταυτιζόμενοι με τα είδωλά τους, αποζητούν την προσωπική τους επιβεβαίωση.
Δυστυχία μας…

Τελευταία Άρθρα

Νέα διετή προγράμματα στα ΑΕΙ...

04 Νοεμβρίου 2017

Ο Υπουργός Γαβρόγλου και οι...

Ο έντιμος άνθρωπος κυρ Παντελής...

20 Μαρτίου 2017

Αν ήταν εύκολο να αντιληφτεί...

Ερμηνεύοντας την κρίση. Σκέψεις ανάμεσα...

07 Ιανουαρίου 2017

Η πολιτική κρίση είναι όσο...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

09 Δεκεμβρίου 2016

Περίληψη Η «εισβολή» και επιβολή...

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ...

23 Νοεμβρίου 2016

Προκαλέστε τους ανθρώπους να συνεργαστούν...

Search